baby bergerak

hi nak tanyaa , macam mana rasa baby bergerak dalam perut ?? #firstbaby #firstmom saya dah 5 bulan. kadang2 ada rasa macam kena jentik beberapa kali. betul ke rasa tu ?

3 Balas

btul tu sis, saya masuk 6 bulan baru somi rasa pergerakan ank utk pertama kali sebab kuat sgt. sebelum ni xbagi sebab kurg aktif bby🥰

rasa mcm ada ikan bergerak2 dalam perut 😂 tak sakit tp geli and rasa benda bergerak. Perumpamaan dgn ikan 😂

sye rse mcm ade org ketuk2 dri dlm perut. kdg sakit kdg gelii.

2y ago

nurse kate kalau rse ketuk2 tu rse bby.