Nk tanya ibu² spe penh bby korg berak 1hari 5kali .

Nak tanyaa ibu² kt sini sape anak dye penah berak 5kali sehari ataupun lebih , da pergi klinik doc cuma bgy air garam sahaja . Masuk ni 2hari da berak lebih 5kali sehari . Nk buad macam mana ye ibu² .hmm apa punca dye takbenti berak ye. Kesian bby melecet da part tuh . Bby 5bulan please bantu ibu² . Tq #firstmom

1 Balas

klau bb mnum susu FM tukar sementara susu y less sugar..lepas baik cirit baru bg blk susu y bb minum.

5mo ago

klau isomil dlm rm40 camtu utk 400grm..klau Nan ada y 800grm..sy x pasti ada x y 400grm..tp harga 100+..klau karihome dlm rm60/70 berat 400grm