Period Irregular share pengalaman ibu2

Nak tanya yang berpengalaman, period saya irregular. Lepas habis period sy takbuat opk (belum beli masatu) jadi sy tak pasti sama ada dah terlepas waktu subur @ baru nk subur *4/12 last period *30/12 sy rasa tanda2 seperti di bawah - pakai skincare tiba2 bau busuk - sakit kepala mencucuk sebelah kanan - payudara bengkak, pagi ke malam (ketara sakit) - sakit perut macam senggugut - keputihan macam air - mulut pahit rasa logam - kembung perut - kerap kentut - yak banyak kali satu hari (lebih 3kali) - sakit pinggang kiri kanan, belakang Ini tanda apa ya ? Menghampiri waktu subur @ tanda nak period - Test opk negatif. Kongsi pengalaman anda. #pleasehelp

Period Irregular share pengalaman ibu2
2 Balas

Lewat 6 hari period dah boleh cek upt smada negatif or positive . Tapi tanda2 yg kamu alami macam preggy. Try cek upt yer

cek upt