Air gula ??

Nak tanya week ke berapa ye kena minum air gula ? Sy dah 14w. Ke minum air gula ni bergantung pada umur kita ? Nurse @ doc takde pulak cakap pasal air gula. Risau kan nanti suruh minum last minit😵‍💫 #firstmom #ingintahu

26 Balas

sepatutnya 14w dah kena minum, sokay nanti awak follow up je dgn nurse.

saya firstmom bulan 12 due salin skrg dh 33 minggu x kene minum lagi

sya hri tu 14weeks kena minum air gula, salah 1 sbb faktor usia

saya kena minum air gula masa 12W sebab terlebih bmi

saya 12week dh minum sangkut gdm 😂

11mo ago

Sama la sis.. Dh buat bsp ke?

sye mse 28w..