urut pantang

nak tanya, urut pantang berapa hari ye?, lepas tuh hari ke berapa start?, #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Balas

ikut cl, kalau bersalin normal dorg akn dtg rumah 2 3 days after keluar hospital. kalau czer 1week after bersalin. ikut berapa lama mommy nak. mcm sye amek 10days.

2y ago

kira mmg kena berurut2x hari2x la ea . yg penutup pantang tuh utk apa ye?, kira sehari je ke?, okay baik, ingatkan nak kena booking nak dekat due date or da bersalin. 😂 .

selalunya 3 hari je.. klau bersalin normal lpas discaj 2 3 hari dh blh dh mengurut.. sbb nt bila gi kk misi² akan tny jgk dh mengurut belum..

2y ago

paling kurang pun 3hari je la ea da okay. nak kena start booking week ke berapa ye?,