sukatan susu bayi 1 tahun

Nak tanya, untuk bayi 1 tahun 3 bulan, dia perlu minum berapa banyak susu ya? Dan berapa kali sehari? Currently anak saya minum dalam cawan & guna straw. Cawan dia dalam 250ml #bantusharing #advicepls #pleasehelp

1 Balas

ok dah tu sis , sebba die dh boleh dpt zat dari makanan yg d makan😊 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma