Boleh ke pakai Cream hair remover?

Hi..nak Tanya untuk 1st trimester ni atau time2 mengandung ni boleh ke guna cream hair remover tu? Effect Tak ape2 Kat baby? Takut chemical kuat tapi nak waxing seram pulak..bila shave time tumbuh tu yg Tak selesa..#mommybuntu

2 Balas

guna veet boleh ke?susah la sekarang perut makin besar nak guna pencukur takut luka...nanti nak masuk lb pon susah nak cukur...sekarang kan veet dah ada untuk sensitif skin...nak cuba guna je,untuk 2x guna...sebab sekarang dah 33w...sebelum ni cukur je, tp nanti dalam lb nak cukur habis licin, guna pencukur risau...

Saya pun guna cream punya untuk buang bulu.. Payah shave.