Pertanyaan

Just nak tanya. Time kita nak bersalim dekat hospital tu mcmne kita nak mintak tukar class. Means nak tukar duduk class 2 kee 1 ke.. #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Kalau awak@suami penjawat awam, boleh print GL dan maklumkan pendaftaran dekat unit hasil awak nak kelas sekian2. Kalau bukan dan awak sanggup bayar, maklumkan semasa pendaftaran masuk wad di unit hasil. Lepas tu maklumkan sekali lagi kepada nurse bila dah sampai dekat wad. Tapi semua bergantung kepada kekosongan katil.

3y ago

oh faham.. tdek GL.. kalau harga dia bg untuk kelas tu tahu tak berapa?