Cirit dan perut memulas

Nak tanya tak pe ke kalau kita cirit perut memulas pastu sembelit selang 1 atau 2 hari.. Lepas tu kadang baby tak tendang tapi doktor kata tak pe sebab belum 28 minggu tak payah kira katanya even baby tak tendang sehari dua.. Ada tak akak2 yang berpengalaman yang boleh share pengalaman #firstbaby #firstmom

1 Balas

hi sis... morning 😊cemana keadaan sis pg ni? sis pregnant bpe mggu skang? em sis da jmpe doktor lum? takut cirit sbb pemakanan...jmpe doc boleh consult...ngk keadaan sis ..risau takut sis dehydrate...yg penting sis jg pemakanan n kesihatan sis ok...sbb anak 1st kan ...risau lain macam...hehe...sis jaga diri Tau❤️

2y ago

still sakit perut kak..kelmarin ada ke hospital sebab baby tak gerak seharian and esoknya dia gerak 2 kali je bila check ok kata doktornya pregnancy saya hampir 28week..esoknya lepas ke hospital cirit sampai ke hari ni perut rasa sakit lagi tak tahu kenapa 😩