Bersama suami trimester 1

Hi, nak tanya, tak apa2 ke kalau bersama suami tapii kandungan msih trimester 1 ? ade yg kata tak boleh sbb kandungan blm kuat lagi. tapi ade yg kata boleh😅

1 Balas

Klu nk sgt boleh je. Tp jgn kasar. Mmg betul ramai x galakkan sbb bila bsama ni org akn terover/terkasar & blh sbbkn bleeding dan chances of misscarriage sgt tinggi. Dgn keadaan baru tau pregnant tu, sgt sensitive sbb kantung baru nk melekat kt dinding rahim. So overall its your own choice.