Susu s26 berak banyak

Nak tanya, susu S26 gold progress langkah 3 memang baby akan berak banyak ke? Sehari smpai 3-4 kali berak. Sebelum ni pakai enfalac a+ langkah 1 berak 2-3 kali je sehari. Nk terus kn enfagrow tp tak sesuai plk sbb cirit. Tu yg tukar guna S26 gold progress. Harap ada sudi jawab. Thank you

2 Balas

Najisnya normal atau tidak, Puan? Penerimaan setiap bayi untuk jenis susu tak sama, Puan. Kena try and error. Ada baby yang okay, ada baby yang tak okay.

najisnya ok tak?