Susu ibu mengandung

Hi nak tanya .. susu apa yang ok untuk ibu mengandung ? boleh suggest kan tak ? #ingintahu

2 Balas

klau xda selera makan..bole minum anmum atau susu segar sprti hl, farm fresh dn kotak2 tu..bezanya susu segar ni mahal dn expired wktu cpt😅😅..klau dh ada slera makan nurse dn dktor sngt sarankan anlene shja...brand2 lain boleh minum cma pastikan original sbb skrg bnyk xori, dn bandingkan sja dgn anmum..krna anmum dktakan paling tinggi kndungn gula dn mbesarkan bby...

semua susu boleh but tengok kadar gula. susu brand farmfresh memang sedap