Supplement & susu yang sesuai

Nak tanya, supplement & susu apa yang sesuai makan dari usia kandungan awal 6minggu? Saya takda masalah morning sickness atau loya tapi tak suka telan ubat pil. Tolong suggestkan ye. Thank you.

2 Balas

Asid folic wajib sis . Walaupun tak suka telan pil . Untuk kebaikan bayi , tumbesaran dia , elak kecacatan (moga dijauhkan Allah) . Dan untuk ibu jugak . Bagi hb elok , air kencing okay . Paksa jugak makan yaa untuk bayi . Susu sis boleh try jenama ada dipasaran . Seperti anmum , similac dan etc . Cari yang bersesuaian tekak sis . Kdg masih awal untuk alahan , takut nanti sis takboleh terima susu dah masuk minggu akan datang .

folic acid.