Hi mommy. Help. 34 weeks

Nak tanya sini ada ke bersalin 34weeks? Saya tadi rasa sakit tiba2 . Mcm tekan kat bawah tu. Sakit . #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

34w masih tak matang. kalau bersalin baby prem nanti. sakit cramp tu normal. cuma kalau kerap dlm 5-10 minit sakit & disertai dgn sakit pinggang - tulang punggung, boleh ke hospital sbb takut ada bukaan atau apa2 masalah lain.

1y ago

okay thankyou. maybe sbb saya buat kerja banyak cangkung tadi. pstu bila dah rehat rasa mcmtu. sbb tkpenah rasa sakit mcm tu