Dewan Bersalin

Nak tanya, siapa yang dah ada pengalaman bersalin. Rantai leher perlu dibuka ke waktu dalam bilik bersalin? #terimakasihjikasudirespon

28 Balas

Barang kemas.. Jam tangan semua kena bukak.. Seeloknya dari sekarang dah tak perlu pakai barang kemas.. Senang nanti.. Lagi2 cincin.. Memang kena tanggal.. Takut nanti susah nak tanggal.. Psal kita dh mengembang😅😅..

Nak masuk dewan bedah..kita ni tnpa seurat benang pon...hanya yg ada baju spital tu je... haha dup dap dup dap plakk rasa...walopun nak masuk kali ke 3 bulan nov nnti....

4y ago

Good luck sis...semoga dipermudahkan segala urusan....

Masuk hospital je nurse suruh tanggal kan semua barang kemas. Sye kt hospital walet pon pas kat husband 😅. Xpegang ape ape yg penting pon.

Semua brg kemas kena bukak. Subang pon sama. Sbb nurse tak nak tanggungjawab kalau ada sebarang kehilangan. Gitu la alkisahnya

Buka trus sis simpan kat rumah je.. nurse tkt hilang, tercicir atau dicuri.. Sblm msk hospital simpan siap2

Semua barang kemas tak boleh pakai sis. Semua hospital . Untuk keselamatan kita. Simpan di rumah sahaja .

yess kene bukak.. i ms to xth.. tgh buat ecg doktor srh bukak semua dia tkt tercedera masa na bersalin.

Semua kena buka sis. Even ikat rambut pun doktor suruh buka. moga dipermudahkan urusan bersalin nanti🥰

4y ago

Alright sis, tq. InshaaAllah Amiin. 🤲💕

Iya,, semua kena buka..rantai,subang,dn cincin.. Lngsung tak boleh pakai apa2

Barang kemas tak dibenarkan pakai. Walaupun subang. Semua kena buka..

4y ago

orite sis, noted tq ats respon. 😘