Perancang implanon

Nak tanya, siapa sini yang duduk area kl & ada pengalaman ambik implanon? Saya nak survey-survey harga & nak tahu procedure dia. Nurse kat kk saya kata sebulan pertama tu kena ambik cucuk depo dulu. Tapi kalau saya taknak ambik depo & terus nak implanon boleh ke? Anyone ada pengalaman? Terima kasih ☺ #bantusharing #advicepls

1 Balas

nnti puan try pergi dkt google maps try google klnik mana berhampiran dgn tmpt puan yg ada servis implan.. nnti dia akn listkan nama klnik dan no phone tuk di call atau whatsapp..jd nnti puan blh try whatsapp klnik trsebut dan tnye harga directly pd klnik yg puan nk pergi ...atau blh je search dkt fb try msj klnik di sana..nnti mereka akan reply asap...mg dpmudahkan segalanya..aamiin