Ari-ari sakit, 31 minggu

Hi, nak tanya sekarang 31 minggu. Tapi mcm kdg2 pedih d area ari2 bawah ni. Angkat 1 kaki contoh angkat kaki kanan, ari2 bawah sbelah kiri sakit dan pedih2 mcm tu. Kenapa ye begitu? Ada yg pernah mengalami nye tak? Tapi kdg2 ok. Kdg2 mcm tu tiba2 sakit

7 Balas

sy alami mase 29w..ari² sakit bile jalan..misi advise panggil org urut waktu ni..alhamdulillah lepas urut baru ok ari² bile bawak berjalan..

Normal. Baby makin besar dia tekan kt situ.. Dlm ni semua due bulan 7 https://chat.whatsapp.com/FBjgcADtAy5841xir3lCo9

sama la sye sis .. sye pun tgh alami .. 31 weeks .. smpai nk tido pun rasa x selesa .. doc ckp lgi nk dkat masa lgi akn rasa sakit ..

sama dgn sy sis 31 week makin skit masa 29week tu ada tnya dgn doktor pakar..dia ckp normal baby tgh besar nk masuk laluan dia

sama.. sya pun tengah alamu sekarang sis..31weeks

normal sis. baby makin besar