Susu

Hi nak tanya . Saya sekarang 4w4d pregnancy. Bolehke saya minum susu anmum ? Atau ada any susu recomended tak? #dilemafirstbaby

1 Balas

Boleh je sis. Ikut sesuai dgn tekak dan budget. Mcam sy ambil enfamama. Tp xlama minum sbb xboleh go dgn dua2 rasa. So sy ganti dgn minum susu kotak. Janji minum susu dan banyakkn makan sayuran dan buahan

4y ago

dia ad dua flavour. either vanilla or coklat. tp coklat dia manis sgt pd sy