salam ibu2

Nak tanya saya hamil 4minggu, tapi kantung pun tak nampak dah scan transvaginal juga tak nampak, sekarang nih saya terpaksa cuti kerja karna rasa nyeri kat punggung bawah Rasa mulas kat perut, tapi pergi tandas xde nak buang air besar, risau lah doc suruh scan balik 1minggu lagi, tapi rasa mulas kat perut nih menggangu betul ?

1 Balas

Sbr sis. Semoga ada rezeki... 11w/12w masa sesuai untuk scan. Kalau awal lg mmg x nmpk. Ada yg nmpk awal. Ada yg lmbt..