BERAT TAK NA

Nak tanya, saya dah masuk 15w++ dah.. Start buat buku berat 41kg.. Sblm ni alahan agak teruk.. Pastu skrg check 39++.. Sy baru start boleh makan mggu lepas tu pn xselera sgt mkn sikit je, sblm ni mmg asek muntah je kalo makan. Camne ye nk tambah selera makan. Risau baby xcukup zat. Ada ke yg sama dgn saya ea? #bantusharing

2 Balas

klu baru2 ni kebanyakkna mmg mcm tu sis berat tak naik sebab kita alahan mabuk2 kurang selera mkn nti klu alahan dah takde baru lah selera nak mkn itu ini🤭

Makan buahh