Setelah beranak period tak dtg , boleh mengandung ke kalau bersama ??

Hi, nak tanya , saya dah beranak awal bulan 11 haritu , and lepas beranak saya tak dtg period lagi .. anak nak masuk 4 bulan dahh , Saya makan pil untuk perancang , tapi baru makan 7 hari . persoalannya , ada kemungkinan ke saya akan mengandung kalau suami buang dalam, dalam keadaan kita belum period lgi setelah selepas beranak 😊 ada sesiapa yg berpengalaman ? Saya first mom , jadi perlukan jawapan daripada mommy2 dalam ni . #advicepls #firstbaby #1stimemom #bantusharing #pleasehelp #mommybuntu

2 Balas

Tkthu la,Mil saya cakap kalau kita belum dtg period lps bersalin,mksdnya tk subur la.So kalau bersma pun tkkn mengndung.tp tkthu la betul ke tk😅

up