just mum

Nak tanya, saya check pregnant test tapi nampak samar.. Tapi saya belum over period lagi.. Nak pergi klinik ke , atau tunggu dulu ?

3 Balas

tunggu dlu.. celup upt lg sehingga lah upt jelas. dan bw upt trsbut tjuk kpd doc jika diminta.. msih samar2 ni klu scan cnfrm tak nmpk ape2. doc msti akn buat beta hcg.. beta hcg ni ujian drh utk kesan pningktan kndugan hormon hcg dlm bdn kos dia tgi jg klu swasta..dlm rm400.

Tunggu dulu sis.. Mcm sy piriod bulan lepas. Sblm. Tu 23 pastu bulan lepas. 26.. Bulan ni belom lagi.. Tp upt ade nampak. Samar2 test pagi semalam.. Jadi tunggu delay dulu baru test lagi.. Kalau upt dh terang baru pergi klinik

For me, try tggu dlu smpai over period n test lg skali... Mcm sy pernah jd mcm ni, next 3 days trus period