My 1st preggy

Nak tanya ? Saya baru 22 minggu, baby memang kurang bergerak ke macam mana ye.. ni anak pertama.. kadang ada jugak rasa nya tendang tu.. 😌#seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

kadang2 ade yang dapat rasa lagi awal dan agak lewat. bergantung pada diri masing2 . kalau saya, saya 20w dah boleh rasa tendangan tu. skrg dh 22w makin aktif kalau lapar. sabar ye sis, nanti sis akan rasa jugak tendangan tu.

selagi still rasa dia tendang takpa , jgn risau okay.

Within 24hr got gerak, no worries