Bolehkah Guna Krim Buasir?

Hi nak tanya, saya 27weeks dan baru kali pertama terkena buasir luar. Boleh kah guna ubat yg saya beli di farmasi nie? Staff suruh consult doktor dulu sbb ada ubat kebas tapi saya dah tak dapat tahan.#pleasehelp #ingintahu

Bolehkah Guna Krim Buasir?
2 Balas

sis punya buasir sakit ya? saya dari awal pregnant smpai sekarang buasir tak kecut2 dan makin besar tp bila tnye doc pakar katanya kalau tak sakit n xde keluar darah then tak perlu ambik ubat apa2

5mo ago

Haah sakit sikit jgk sis, cuma buasir yg keluar nie seketul ibu jari and tk keluar darah. Cuma tula rasa susah nk mmbuang sbb tk kecut lg.

Pergi klinik ya. Kena rujuk doktor juga.