Salam mommy

Nak tanya, preg 23w boleh tak kalau nk minum fanta grape + susu tin. Teringin sangattt 😭😭

6 Balas

Fanta Grape - Carbonated drink. Tinggi gula, ada kafein. Campur susu tin = Lagi tinggi gula. Terpulang pada awak. Mungkin ada yang nasihatkan awak, minum sikit buat hilang teringin. Macam saya sendiri, memang saya elakkan terus.

sy minum jugk aritu sbb teringin sgt klau ikut kn sblm preg pon sy x minum air yg bergas tpi aritu rse betul betul sgt teringin so minum je lh..hihi

klau tkde kencing mnis blh je mnum skit . sy mmg tkpantang mkn mnum huhu tp kene lebihkn air masak ye

Saya selama ni minum je 100plus bulan puasa ni ada minum soda tpi yelah x banyak, sy minum secawan

Saya minum jeee Tapi org kata kalau minum gas Nanti baby Ada gastric

2mo ago

Tak betul tu

kalau lebih elok xya la lg