Perancang selepas bersalin czer

Nak tanya pengalaman ibu2 kat sini. Boleh share tak ibu2 ambil perancang jenis apa dan berapa lama consume? Ada side effect apa2 tak? Sy firstmom. Sy ingt nak cucuk depo je. Cuma nk thu pengalaman org lain macam mna. #bantusharing #firstmom

14 Balas

saya ccuk depo tp rsa mcm x sesuai sbb period hmpir 15 hari x stop2..esok kna ambil ubt stop kan period...kpla pn dh ting tong...

2mo ago

Bru pertama kali cucuk ke awak? Period je ke yg x ok?

saya rancang sendiri. after 18 bulan start TTC semula. 3 bulan, conceived, alhamdulillah.

2x czer, rancang sendiri je.

rancang sendiri je