Mengandung kembar

Nak tanya pengalaman ibu yg mengandung kembar ..tanda2 awal dulu...masa cek utp..dan alahan mcm mana?

1 Balas

Pengalaman kawan tmpat kje sy.. Dia baru lps bersalin ni.. Tp time dia pregnant hri tu.. Scan awl nmpk dlm 4 weeks nampak 1 kantung je.. Scan time 9 weeks tibe nampak ade 2 kantung n hearbeat.... Die mmg always bleeding smpai la dia bersalin.. Then alahan dia sgt teruk.. Jdi double alahan.. Sy tny dia kalau mkan mcm mne.. Die punya lapar setiap setengah jam.. Kalau y pregnant sorg ni biasa 1jam lebih baru lapar semula.. Tp die lepas 30 minit mmg akn lapar even da mkn nasi.. Die sentiasa ade baldi kecik dengan Dia.. Xkira masa akan muntah