Contraction

Nak tanya pendapat, skrg 39 minggu 5hari. Start semalam perut kerap rasa sakit MCM period pain (mungkin contraction) Sy monitor kekerapan. Skrg interval dlm 20minit setiap cramp tu. Sakit tapi jenis yg buat kita termenung menahan jela. Perlu ke hospital ke tunggu dulu?#firsttimemom #advicepls #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Kalau dah kerap sehingga setiap 20 min tu dah boleh sangat pergi ke hospital.

1y ago

Kalau kena balik pun takpa sis. As long kita tahu dah ada bukaan ke. Walau ada pengalaman bersalin pun rasa better jumpa doktor sebab takut keadaan baby juga.