CL stay in atau day care

Nak tanya pendapat, berbaloi ambil stay in CL atau jaga kita di siang hari saja?

2 Balas

kalau husband kerja shift amek stay in. kalau kerja 8hours, amek day care. lgi pon stay in tu dia x buat apa pon time mlm. ckup time dia habis kerja, terus dia masuk bilik and rehat. what happen dkt luar time malam tu dia x amek tau pon. sbb tu procedure company. bukan nya dia stay in dgn u dia kena kerja sampai 24hours.

1y ago

Ok baik tq for ur opinion. Really appreciate 😘

Stay in lg berbaloi utk sy. Sy recommend sis ambil CL drpd lavenderconfinementcare.com

2mo ago

awk bole review x pjagaan dorg? awk amik pakeg mne