air ketuban keluar sikit

nak tanya normal ke yer rasa cam ada air keluar dari bawah nak cakap air kencing bukan sebab tiba tiba je search google tpi jawapan tk kena

1 Balas

tak normal. sis boleh baca tentang PPROM. cuba pakai pad/pantiliner, and kalau ada keluar lagi, bawa jumpa doktor. doktor boleh test air tu air ketuban atau bukan.

3w ago

kalau betul air ketuban, selalunya bila awak baring dia lagi senang keluar. sebab bila berdiri, kepala baby plug laluan dia tutup.