Sakit pinggang yang amat sangat semasa hamil 11 minggu 6 hari

Nak tanya normal ke sakit pinggang and sampai susah nak bangun and duduk.nak batuk pon sakit.kadang kat bawah perut jadi sakit..ni nak pusing kiri kanan pon sakit.sampai tak boleh tido.jam dah pukul 4:20 pagi.ade ke yang kena sampai macam ni?saya 9/11 baru kena g minum air gula...ke bahaya kalau sakit macam ni?rumah 5 tinggkat jadi nak ke klinik jadi susah bila sakit macam ni.#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

Sakit pinggang yang amat sangat semasa hamil 11 minggu 6 hariGIF
1 Balas

normal puan normal