Perut Mengeras

Nak tanya normal ke perut mengeras tiap kali jalan kaki jauh. Skrng dah 27 weeks. Perasan tiap kali jalan kaki balik kerja mesti perut mengeras terutama bahagian bawah perut.Jalan auto jadi slow. Normal ke? Commute kerja jalan kaki+lrt ambik masa sejam lebih.

2 Balas

sama macam saya, 29w. kalau berdiri lama pun sama, memasak ke, perut akan keras. or kita buat kerja berat sikit. lepastu mesti kena rehat, tarik nafas hembus ikut mulut, gosok perut slow slow ok

saya pun kalau banyak jalan perut akan mengeras. mungkin sebab kurang rehat.. selalu saya lepas balik rumah dan baring perut jadi ok balik