Kandungan 25 Minggu

Hi.. nak tanya.. normal ke pada usia kandungan 25~26 minggu keluar kecoklatan? Terutamanya bila buat kerja2 rumah.#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Hi, better terus ke hospital & check. Ambil gambar dkt pad/panty sebagai bukti. Bedrest & jangan aktif sangat utk beberapa minggu. Insya Allah.

1y ago

nurse sy slalu pesan, klau ade spotting/bleeding time pregnant tu x normal.. kena cpt2 g hospital check.. takot uri kat bawah.. kena byak2 bedrest.. semoga dipermudahkan urusan puan..

hi, sis mn mna skg? okay kah kandungan sis ?