SAKIT PERUT LEPAS BUAT UJIAN PAP SMEAR

hi nak tanya, normal ke lepas buat pap smear perut rasa tak selesa & sakit belakang? jadi risau pula saya. sebab masa buat pap smear tu nurse ada kata keputihan saya banyak 🥲#ingintahu #bantusharing

1 Balas

I buat juga di kpj, doctor yg buatkan & dia ckp my keputihan banyak & pekat. Tp saya takda rasa tak selesa or sakit belakang pula, everything is normal mcm takde apa. Alhamdulillah my result pun okay

1mo ago

berapa lama sis ambil masa untuk tahu result pap smear tu. saya berdebar tggu keputusan. sebab nurse cakap macam tu juga keputihan banyak takut result abnormal