Keluar darah

nak tanya, normal ke keluar darah masa preggy?, sebab haritu dah check dr katanya normal, tapi masih lagi keluar, adeh #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #firstmom

1 Balas

kne sentiasa check warna discharge tu, Kalau fresh blood tu agak membimbangkan. if keluar darah bnyak, terus pegi kecemasan. pengalaman saya Waktu miscarriage 6w march 2021, mula² klua spotting coklat campur fresh blood, lama² makin banyak fresh blood nya saya terus pergi kecemasan and warded. next day saya gugur. sakit tuu tak terkata. saya doakan kandungan awak Selamat, sbb ramai je yg ada spotting and bleeding masa pregnant berjaya melahirkan. mommy doakan saya juga yaa, tengah pregnant kandungan kedua 6w.. berdebar je rasa.