Help me! Thank you mommies :)

Hi, nak tanya normal ke kalo kita scan kat klinik weeks berbeza seminggu+ dgn dekat apps. Tolong jawab :( Asyik duk pkir ajee nie. Doc suruh repeat scan 2 minggu lagi.

2 Balas

Sama sis.. doc ckp normal jak. Biasanya klu ovulation x lmbat & period regular, nanti 12w dia akan ikut umur dri last period tu.. jgn overthink ya.. smoga dipermudahkan

7mo ago

Tqvm sis, lega sikit dgr.. Moga dipermudahkan segala urusan kita dan baby, aamiin2

normal. ikut nasihag dktr.