Pregnant perut kecik

Hi nak tanya, normal ke kalau pregnant 7 bulan perut kecik? Ramai kata perut kecik nnti baby lahir mesti kecik. Down rasa 😓#firstmom #pleasehelp

14 Balas

Awk tak payah down , yang penting baby sihat, berat badan bby pn okay bila scan, so perut besar ke kecik ke, itu x penting sgt..aslkn bby aktif bergerak , tak semua org pregnt perut besar, ade je yg perut kecik , mcm saye dh nk masuk 8 bulan, perut x besar sgt pn, so far baby sihat alhamdullilah, itu pn dh cukup okay