1st trimester

Hi Nak tanya , normal ke kalau kita preggy dh msuk 7weeks lebih ni , rasa mual , loya tapi tak muntah pun . Kadang buat kerja sikit , terus rasa pening , mual , dan cepat sangat penat . Kadang² , lepas makan , main handpone kejap , terus tidur , selalu sangat mengantuk . Saya kurang pula ada morning sickness , tp kalau sebelah petang-malam tu , selalu mual² nak muntah . #pengalamanpertama

11 Balas

normal tu mummy sy 8 week masih okay lg tk ad mual dan alahan cuba tk semua makan je nk masuk tekak kadang da craving sgt dpt rasa terus da tk leh masuk