Usia kandungan 7 minggu 2 hari

Nak tanya normal ke kalau dah masuk 7 minggu , kita punya breast dh xsakit , sbb sebelum rasa sakit sangat2 , tiba2 sehari dua ni rasa tu dah macam kurang , ke sbb nk berlaku keguguran , boleh share pendapat lah , risau pulak , sbb sy belum scan lagi , #firstmom

8 Balas

sy masa ank first pun sama. Nnt lama2 sakit tu akan hilang. Skrg ni tk confirm lg pregnant ke tak. tp ada kluar darah sikit 2 hari lepas. ingt period. Tp dah tk kluar dh. Pg tadi test kluar double line. breast tgh sakit tp dh tk sesakit minggu lepas.