Usia kandungan 7 minggu 2 hari

Nak tanya normal ke kalau dah masuk 7 minggu , kita punya breast dh xsakit , sbb sebelum rasa sakit sangat2 , tiba2 sehari dua ni rasa tu dah macam kurang , ke sbb nk berlaku keguguran , boleh share pendapat lah , risau pulak , sbb sy belum scan lagi , #firstmom

8 Balas

Saya esok 20/11 genap 7 weeks. Saya pon sama breast kdg sakit kdg tak. Jadi risau. Lepastu smlm berlaku spotting tanpa sbb.. and jadi sakit mcm senggugut smpi pinggang. Tp lpstu hilang. Kdg kejap2 dtg balik sakit tu. Ada yg tahu kenapa?

6mo ago

jd mcm mana dgn kandungan sis skg?