Pergerakan Baby 25W

Nak tanya normal ke eh kalau sehari tu kadang susah nak rasa pergerakan baby pada 25w ni?

2 Balas

25weeks tu baby kecik lagi. Baby mungkin ada gerak, tp awak yg x perasan. Bila 28weeks, baby dah cukup besar. Sbb tu start je 28 weeks, nurse dah suruh kira pergerakan baby. Bila die bergerak, kita mmg akan rasa. Tp bg sesetengah org, pun akan rasa x rasa pergerakan baby nie.

11mo ago

mungkin la kan. nak betul2 duduk diam2 dan letak tangan baru dpt rasa gerakan baby. kadang risau balik kerja tu baru ingat tak rasa lagi pgerakan baby. hahaha

sama la saya ada hari dia aktif , ada hari dia aktif malam hehe . mcm mana la nk tanda buku nanti😂

11mo ago

kan, harap 28w nanti dan obvious dah gerakan baby 😂 risau pula tak tau mcm mana nak tanda