Tahi anak berketul

Nak tanya? Normal ke bagi bayi yg baru nak masuk 2bulan, dah mula berak berketul? Satu ketul jelah. Baby fully formula. Lactogen. Sehari atau dua hari sekali baru dia akan yakyak.#firstmom #pleasehelp

2 Balas

sye pn gne lactogen.. tp stat mggu lps anak berak 2x tu pun cirit.. trus tukar susu.. bru la tahi dye ok..

berak berketul tu baby ada sembelit ke? time berak tu ada tak dia meneran macam susah berak ke?

1y ago

x normal