Berak/kentut selepas breastfeed

Hi! Nak tanya, normal ke anak saya (1bulan lebih) asyik kentut atau berak lepas breastfeed, betul betul lepas minum, and masa nak kentut/berak dia akan menangis, kadang kadang tk keluar pun kentut/berak. Dia akan nangis dalam 5 minit je la tapi, Kalau minum formula okay je takde meragam, adakah susu saya tak sedap? Tapi berak yang keluar normal je, tkde sembelit atau cirit #bantujawab

1 Balas

Jadi masa BF kan? Normal. Susu ibu cepat hadam. Part nangis tu pun normal.

2w ago

Haah, masa breastfeed je, thank youuu inshaAllah dah tkde laa nangis nak berak