21 minggu

nak tanya normal ke 21 minggu xdpt rasa gerakkan baby, sy xpasti baby tu gerak mcm mne sebab anak first kan..

102 Balas

sye hrini genap 21w sangat aktif 😂 alhamdulillah , 18w dah terasa gerakkan baby , #firstbaby

21 w ni saya dpt rasa jelas gerakan baby.. Anak 1st, tp sis jgn risau sbb lain org lain2 🥰

Alhamdulillah..sy 21 minggu baby da gerak tapi halus je gerakkn dia..tapi dpt rasa la...

sy pun sama sis.. tak rasa lg bby gerak dah 21week.. kadang risau.. bila scan ok je bby

awk g makan cekelat,kompom gerak kerap hahahaha bebudak kan hyper kalo dpt bende manis

sy 25 week baru boleh rasa ckit. Masa 26 week baru kuat. jgn risau. insyaallah ok.

Insyallah sis akan merasa juga pergerakkan baby ye 😁 bersabar sikit je. Hehe

nk tnya 21 minggu berapa bulan dahh sbb badan pon dahh xlarat lenguh sana sini

sy strt 19week DPT rase bby gerak2 skrng 21week DH Makin aktif Dh die😁🥰

Normal, saya first baby 18w tu slow je rasa ye. Nnti makin lama makin kuat