Baby movement

Hi nak tanya normal ke 18w tak rasa baby kick lagi? Sebab orang cakap 16w dah boleh rasa kan. Risau pulak saya first time mother. Ada suggestion untuk bagi baby kick? #pregnancy #bantujawab #firstmom

25 Balas

ikut orang...macam saya 21 minggu ni baru rasa si kecik ni tendang tendang + rasa nak kencing 😆

20 minggu bru rasa. skarg dah 22 minggu lgi kerap rasa .especially time rehat baring atau duduk

normal. sy 22w baru rasa soft2 je. selalu org kata 1st baby mmg lambat sikit rasa.

Sy anak 1 st 12 week dh rsa. Tp rsa hujung2 je geli2 sampai xperasan pun ada

Normal… tgk org dear…macam Saya 24weeks baru rsa dear tu pun x kuat..

Smaa laaa...sy pon xd rasa lg..sy da 17w peyut pon xnmpk mcm pregy😅

normal. saya anak first rasa grak 24 week. lmbt sikit 😅

Selalunya ya tp x smestinya..ada je 20w ke atas bru rsa..no worries

alhamdulillah..dah mula rase tedgn n gerakan kasar. #week 22

Saya rsa normal sbb saya rsa kick baby msok 20+ weeks