Najis anak kuning cerah

Nak tanya , normal ka warna najis begini ? Mohon beri cadangan . Pagi jam 8 tadi najis masih ok warna kuning pekat normal colour pnya .. Tapi jam 2 ptg dan jam 6 ptg najis dia suda bertukar begini dan sangat2 cair seperti air . Dah tanya nurse yg check up dia dari kandungan smpai la skg umur 9 bulan (lahir 23 jan 2022) . Dia tiada kuning (45) . Bila search google , colour dia sama macam no 1 tu (Biliary Asteria / penyakit hati) . Nurse suruh pantau lagi hingga esok .. Ada pengalaman yang sama tak ?? Sharing guys .. #pleasehelp #bantusharing

Najis anak kuning cerah
1 Balas

Takda pengalaman. Moga anak dalam keadaan yang baik ya. Apa pun mommy pantau seperti nurse request. Kalau tak elok lagi terus jumpa doc segera ya