Perut Cramp

Hi mommies, nak tanya, kandungan saya berusia 21 weeks, normal ke perut rasa cramp belah kiri? #firsttimemom

2 Balas

saya rasa benda tu normal sbb baby makin membesar , lgi satu awak kalau baring selalu mengiring ke kiri je ya ? saya pon mcm tu jgk klau tido bnyk ke kiri msti lenguh2 bahagian kiri klau byk ke kanan msti lenguh2 smua bahagian kanan

Saya 21 weeks juga. Memang selalu cramp belah kiri ke? Saya depends. Kadang kiri kadang kanan. Rasa mcm ada yang menggeliat dalam perut. So assume baby tengah gerak.

8mo ago

Rasa cramp tu tak selalu. Mcm kadang2 cuma risau la kenapa tetiba rasa sakit. Risau apa apa jadi. Terima kasih sis atas perkongsian :)