Berak lepas susu badan

Hi nak tanya, normal ka anak berak setiap lepas susu badan? Anak baru 1 bulan 14 hari. Risau pulak kerap sangat berak nya#pleasehelp #firstbaby

2 Balas

mungkin sis kena tukar cara pemakanan sis. jangan makan makanan yang pedas sangat, minum banyak air. makan kurma untuk keluarkan susu yang lebih sihat.

susu ibu mmg cepat hadam sis. anak saya pon centu jugak. cuma kadang makanan tu terlalu pedas pon boleh jd baby berak2 sbb anak saya centu laa