Tanda hitam

Nak tanya. Ni benda apa eh ? Sejak pregnant makin banyak dia tumbuh. Nk menangis rasa. Kurap ke ? Ni dekat peha. Kt tangan pun ada tumbuh bulat bulat. Kt celah2 kelengkapan area vagina pun ada sampai kalau berpeluh rasa gatal2 pedih. Kt tampat lain tk gatal tpi tumbuh makin banyak. 😭 Tolong saya sapa2 tau ni benda apa ? Tolong suggest kan ubat2 farmasi yang saya boleh ambil hilangkan benda ni. Kalau berpeluh kt celah2 kelengkang tu mesti sakit gatal pedih . Tmpat lain tumbuh mkin bnyk dan besar sampai rasa malu kt suami 😭#pleasehelp

Tanda hitam
11 Balas

kite sme sis..makin hari makin bnyk naik😟lagi2 bahagian peha.

2y ago

mngkin dsbabkan hormon n peluh