pump susu di hospital musim pkp

nak tanya moms ada yg bersalin musim pkp & stay dkt hospital dapat tak guna breast pump hospital punya? atau kena bawak sendiri punya? sbb pglaman saya anak 1st kuning so lama kt hospital & saya guna machine pump hospital punya tp sbb covid ni taktahu la kalau pihak hospital tak bagi guna dah ke terpaksalah bawak sendiri punya. (plan nak ringankan bag 😂) huhu #TAPactiveusers #TAPSupermoms

1 Balas

Rsanya musim covid ni kena bawak sendiri sendiri punya. Lgipon saya bersalin haritu takde bawak breast pump pon.